Moderna i luksuzna kuća Ćoralići Cazin

Postavljeno od: EURO-PLAC d.o.o. Agencija za n, 09 Jul, 2024
KM 525,000
Detalji o oglasu
  • AD ID 3578401
  • Mjesto Cazin, Unsko-Sanski
  • Spavaćih soba4 BHK
  • Kupatila4
  • Vrsta oglasa Ponuda
  • Postavljeno od Agent

Prodaje se moderna i luksuzna kuća sa garažom i šedrvanom u Cazinu. Kuća se nalazi u blizini grada Cazina, naselje Ćoralići, pet minuta vožnje do centra grada. Smještena je na okučnici od ukupno 1.287 m2 koja
je kompletno ograđena. Svojom površinom zemljišna parcela ima svoj voćnjak, omogućuje mogućnost za baštu i dovoljno mjesta za izgradnju bazena. Sa prednje strane kuće je postavljena je rosfrajna ograda sa dvije kapije za auto na elektronsko otvaranje i jednom pješačkom kapijom. Uređeno je dvorište a u dvorištu je ugrađen moderni šedrvan sa pecarom u kom se nalaze struja i voda i dodatna voda iz čatrnje koja se inače koristi za zalijevanje voćnjaka i pranje dvorišta. Kuća je stambenog karaktera sa ukupno 495 m2 stambene površine a čine je: prizemlje, sprat i potkrovlje. Ukupna stambena površina po spratu iznosi cca 165 m2 gdje su prizemlje i sprat u potpunosti namješteni dok potkrovlje je nedovršeno i ostavlja mogućnost budućem kupcu dovršavanja po želji.
U prizemlju se se nalazi jedno zasebno stanovanje sa svojim ulazom. Pogodno je za starije osobe. Čine ga: hodnik, wc, trpezarija, kuhinja sa dnevnim boravkom, spavaća soba sa kupatilom i garderoberom kroz koji je omogućena komunikacija prema garaži , kotlovnici i gornjem spratu. Kuća je opremljena kompletno centralnim grijanjem na plin sa mogućnošću uključivanja odvojeno po spratovima. Na prizemlju je odrađeno podno grijanje. Sve podne obloge su izrađene od keramike, prostor je klimatiziran i postavljene su aluminijske roletne sa elektronskim upravljanjem.
Sprat čine sljedeće prostorije: hodnik, dvije dječije sobe , kupatilo sa kadom, veliki dnevni boravak sa kuhinjim i trpezarijom. Iz dnevnog boravka je omogućen izlaz na veliku prednju balkon terasu koja je natkrivena električnom tendom. Na spratu je postavljeno radijatorsko grijanje. Stubište koje poveziva sva tri sprata je odradeno sa granitom, rosfrajnom ogradom i grijanjem na radijatore.Također sprat je klimatiziran sa klima uređajem za ugodniji ambijent boravka.
Sav namještaj i uređaji u kući su pažljivo birani, vrhunske su kvalitete i veoma malo korišteni. Odrađena je vanjska termoizolaciona fasada, kvalitetna stolarija sa vanjskim roletnama i uređeno dvorište. Postojeći namještaj i svi uređaji uključeni su u cijenu osim ličnih stvari i uspomena. Svojom lokacijom pruža neomaten i miran život budućem kupcu u mirnom i prirodno čistom ambijentu nedaleko od strogog centra Grada Cazina. Nudi mogućnost ugodnog življenja i iznajmljivanja. Jedinstvena prilika za sve investitore.
AGENCIJA ZA NEKRETNINE "Euro - Plac" Cazin
Kontakt: 387 61 786-860 ; 387 63 786 416 Watsupp-Viber
Ćuprija bb ul.Izeta Nanića kod semafora, Cazin, Bosnia and Herzegovina
Agent za poslovanje nekretninama sa položenim stručnim ispitom Ćoralić Albin broj licence 01-01.1-76/22
WEB: Agencija EURO-PLAC
Facebook Real Estate Agency EURO-PLAC Cazin

Pošaljite Email ovom oglašivaču

* Ime :
* Email :
Mobilni telefon :
* Poruka :
 
 

Kontakt

EURO-PLAC d.o.o. Agencija za n
Ćoralići, Cazin,
Unsko-Sanski
Safety tips for Buyers
  • Make the payment only after you receive the item.
  • Always meet the seller at a safe location.
  • Do not pay until you have verified the item.
Read more

Podijeli preko :