Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar IC IR

Postavljeno od: Hunter_Hunter, 28 Sep, 2021
KM 99
Detalji o oglasu
  • AD ID 3531253
  • Mjesto Sarajevo, Sarajevo
  • Vrsta oglasa Ponuda
  • Postavljeno od Pojedinac

Ako već imate Noćnu Optiku (stara ili najnovija Generacija) onda treba da kupite ovaj IC-X76 pojačivač.
- - Sa IC-X76 Vi ćete mnogo bolje i dalje videti životinje u mraku, više neće Vam kasniti slika pa nećete više imati ni promašaje pri pucanju a ni Vaša noćna Optika neće više toliko trošiti bateriju. - - To su trenutno najbolji, najsnažniji i najprodavaniji IC-pojačivači u našem regionu.

__________________________________________________________________________________________________________________



Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobri ovi IC Pojačivači IC X76! Idealani su za Pulsar, Yukon Photon, Dedal, Zrak, Monokular, Armasight, Ortek, ATN, Dipol, Bushnell, Firefield, Yankee, Sightmark . . . od 1 do 3 GEN, kao i za sve prepravljene digitalne aparate ili kamere. Takodje za sve noćne Monokulare, kineske uredjaje, stare ruske uredjaje, sve policijske uredjaje za nadgledanje kao i Laser-LIDAR za RADARE, za snimanje, špijuniranje i drugih noćnih uredjaja.

Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm), (1080nm), (507nm). . .

- IC-X76 (novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

- Ovi IC-X76 pojačivači, divlje svinje i ostale divlje životinje skoro da uopšte ih ne primete! Zato možete slobodno koristiti skoro sve frekvencije ovih X76 bez da budete primećeni. Naravno ako želite ići na vukove ili lovite samo iz blizine (čeke ili sl) onda treba da idete na višlju frekvenciju uz to da vaš noćni uredjaj Night Vision podrži i može očitati tu visoku frekvenciju.

- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

- Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C. Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.
- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju sa dve zaštite u sebi, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, uputstvo, magnet za frižider, imbus, poseban privezak za ključeve i garancija od 30 dana

_________________________________________________________________________________________________
NOVO: Od sada možemo direktno poslati poštom u BiH na vašu adresu.

Najbolje Lampe za Noćni Lov ( X76 ) se proizvodi u Srbiji.

To bi izašlo samo još oko 14 eura da bi paket stigao na Vašu adresu,

ili možete ako imate nekog u Srbiji ko Vam može doneti paket.



e-mail: iluminatorlov@gmail.com Telefon: (+381)63/8350844

_________________________________________________________________________________________________

VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=nh9pkM_C3Vw

https://www.youtube.com/watch?v=BEk883bEz9c

Pošaljite Email ovom oglašivaču

* Ime :
* Email :
Mobilni telefon :
* Poruka :
 
 

Kontakt

Safety tips for Buyers
  • Make the payment only after you receive the item.
  • Always meet the seller at a safe location.
  • Do not pay until you have verified the item.
Read more

Podijeli preko :