X76 Najsnažnija Zelena Nevidljiva Lampa 507nm za Lov

Postavljeno od: Hunter_Hunter, 28 Sep, 2021
KM 99
Detalji o oglasu
  • AD ID 3531252
  • Mjesto Sarajevo, Sarajevo
  • Vrsta oglasa Ponuda
  • Postavljeno od Pojedinac

PRO-X76 - (Zelena Lampa) je definitivno najača i najmoćnija moguća Zelena Lampa od svih drugih frekventnih zelenih za noćni Lov. Ovaj (Reflektor-Far) je Profesionalna Lampa napravljena na frekvenciji od 507nm sto je najmanja primetna Lampa za životinje i ptice. Prikačite je na pušku i možete koristiti na svaku dnevnu optiku, a možete koristiti čak i bez optike.

- PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa. To je najnevidlivija Lampa za Lov koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm. Ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. To je njena ogromna prednost za razliku od svih drugih običnih ili skupljih lampi.

- Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a uglavnom jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte je ne primećuju i ništa ne reaguju na ovu posebnu svetlost.


- Za 54 meseci prodato preko 1800 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su veoma dobre i veoma kvalitetne X76 Lampe.


PRO-X76 (507nm) ima specijalan veoma snažan-poseban emiter sa frekvencijom 507nm koji sigurno nećete ga naći nigde u prodaji. Fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova Lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C. Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

- Ova nevidljiva profesionalna X76-507nm-Lampa sa neverovatnih preko 300000lux-a čine je na prvom mestu najboljih Lovačkih Lampi ikada pravljenih.
- Mi samo vas MOLIMO, nemojte više koristiti BELE Lampe za Lov ili one sa raznim filterima u boji (obojena stakla. .. itd), jer samo ćete preplašiti životinje. Takve životinje će biti uvek preplašene na svaku svetlost kada vide. . .

- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, snažnu punjivu bateriju, automatski punjač, adapter za punjač, nosač za cev, imbus, uputstvo, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garanciju od 30 dana.

Ceo komplet samo 50eura.
_________________________________________________________________________________________________
NOVO: Od sada možemo direktno poslati poštom u BiH na vašu adresu.

Najbolje Lampe za Noćni Lov ( X76 ) se proizvodi u Srbiji.

To bi izašlo samo još oko 14 eura da bi paket stigao na Vašu adresu,

ili možete ako imate nekog u Srbiji ko Vam može doneti paket.



e-mail: iluminatorlov@gmail.com Telefon: (+381)63/8350844

_________________________________________________________________________________________________

Pošaljite Email ovom oglašivaču

* Ime :
* Email :
Mobilni telefon :
* Poruka :
 
 

Kontakt

Safety tips for Buyers
  • Make the payment only after you receive the item.
  • Always meet the seller at a safe location.
  • Do not pay until you have verified the item.
Read more

Podijeli preko :